دریافت کد نوسازی ملک در اصفهان - تهیه نقشه
پیج اینستاگرام مجوز اصفهان
کانال تلگرام مجوز اصفهان
آخرین مطالب
معرفی انواع نقشه های ساختمان
ارتفاع مجاز ساختمان و تعداد طبقات مجاز
راهنمای مراحل تشکیل پرونده ساختمان در شهرداری اصفهان

4-1 ضوابط عمومی تجمیع

4-1-1 تجمیع قطعات مالکیت در محوطه های مسکونی و تفکیک مجدد آن ها بر اساس ضوابط مربوط بلامانع است.

4-1-2 چنانچه در چند قطعه تفکیکی قصد احداث یک ساختمان باشد, قطعات مذکور باید قبل از صدور پروانه تجمیع گردند.

4-1-3 حذف و تغییر شبکه ارتباطی و خدمات عمومی محدوده مورد درخواست جهت تجمیع به هیچ وجه نباید در شبکه ارتباطی و نظام توزیع مراکز خدماتی محوطه های پیرامون آن خللی وارد نماید و می‌بایست به تصویب کمیسیون ماده پنج برسد.

4-1-4 سطح شبکه معابر فرعی در اختیار شهرداری پس از تجمیع و یا تفکیک مجدد در چارچوب شبکه معابر داخلی محدوده براساس طرح مصوب در اختیار شهرداری قرار می گیرد.

4-1-5 طرح مربوط به تجمیع یا تفکیک پلاک ها و شبکه معابر از لحاظ ساختار کالبدی – فضایی باید در هماهنگی کامل با محوطه های پیرامونی و توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی واجد صلاحیت تهیه گردد.

 4-1-6 ضروری است خدمات مورد نیاز به ویژه فضاهای سبز در مقیاس واحد همسایگی, در محدوده تجمیع شده تامین گردد.

4-1-7 طرح تجمیع پلاک ها ضروری است هماهنگ با نظام سبزینگی و درختان موجود تهیه گردد.

  4-2 ضوابط تشویقی تجمیع

4-2-1  در تجمیع قطعات مالکیت بایستی مشرفیت و رعایت کلیه ضوابط شهرسازی و معماری در نظر گرفته شود. ایجاد قطعات تجمیعی که بنای آن ها مشرف به فضای آزاد قطعه مالکیت مجاور باشد مجاز نمی باشد.

تبصره: رعایت ضابطه فوق مشمول پلاک هایی است که قطعه مالکیت مجاور آن ها دارای سند مالکیت رسمی, تفکیکی مجاز و تفکیکی های قدیمی مربوط به قبل از سال 1367 باشد.

 4-2-2  کلیه قطعات مالکیت در صورتی امکان برخورداری از ضوابط تشویقی تجمیع را دارند که ضمن رعایت کلیه ضوابط و مقررات مندرج در همین قسمت, حداقل حدنصاب تفکیک را پس از تجمیع دارا باشند.

4-2-3  در صورت تجمیع قطعات مالکیت, رعایت ضوابط سایه اندازی نسبت به پلاک های زیر حد نصاب محل, پلاک های غیرمجاز و فاقد پروانه و یا دارای آرای ماده صد مبنی بر جریمه, و پلاک های شرقی غربی غیرمجاز الزامی نمی باشد (مشروط به رسیدن به حدنصاب تفکیک محوطه مورد نظر).

4-2-4  در صورت تجمیع قطعات مالکیت با کاربری مسکونی حداکثر تا 5000 متر مربع, اعطا تراکم تشویقی, نسبت به تراکم پایه (120 درصد) بر اساس مساحت های اعلام شده مطابق موارد زیر مجاز می باشد:

_ مساحت حاصل از تجمیع قطعات مالکیت زیر 1000 متر مربع, اعطا تراکم تشویقی حداکثر معادل 5 درصد تراکم پایه.

_ مساحت حاصل از تجمیع قطعات مالکیت مابین 1000 تا 2000 مترمربع, اعطا تراکم تشویقی حداکثر معادل 10 درصد تراکم پایه.

_ مساحت حاصل از تجمیع قطعات مالکیت مابین 2000 تا 5000 مترمربع, اعطا تراکم تشویقی حداکثر معادل 15 درصد تراکم پایه.

تبصره 1: میزان و چگونگی اعطا تراکم تشویقی در محدوده های تجمیع شده با مساحت بیشتر از 5000 مترمربع بایستی توسط کمیسیون ماده پنج تعیین و به تصویب برسد.

تبصره 2: اخذ عوارض ارزش افزوده به قطعات مالکیت حاصل از  تجمیع تعلق نمی گیرد.

تبصره 3: محاسبه عوارض احداث بنا در حد پایه 120% در خصوص قطعات مالکیت حاصل از تجمیع مطابق ضوابط جاری و ملاک عمل شهرداری به قوت خود باقی است.

تبصره 4: در صورت تجمیع قطعات مالکیت با هر مساحتی, به ازای تجمیع هر دو قطعه, به میزان 5 درصد مازاد بر تراکم پایه (%120) و حداکثر تا 10%تراکم مشمول تخفیف عوارض مطابق ضوابط و مقررات ملاک عمل شهرداری می گردد.

4-2-5 در صورت تجمیع پلاک های مجاور گذرهای با عرض های متفاوت با یکدیگر چه به منظور ساخت مجتمع و یا با هدف تفکیک مجدد, محاسبه عوارض پروانه ساختمانی برای اولین بار پس از تجمیع بر اساس شرایط اولیه هر یک پلاک ها قبل از تجمیع صورت گرفته تا از تحمیل هزینه های اضافی خودداری گردد.

 4-2-6 در تجمیع قطعات مالکیت در صورت تامین سه برابر عرض پلاک نسبت به حدنصاب تفکیک محدوده و حداقل برابر 25 متر با مساحت بالای 1000 مترمربع, با حفظ سطح اشغال مجاز می توان موقعیت استقرار بنا را مشروط به رعایت مشرفیت دید همسایگان در ترکیب با بافت موجود به صورت سیال در طول پلاک در نظر گرفت تا امکان عقب نشینی متناسب با ویژگی های پلاک فراهم گردد.

تبصره: در این حالت مشروط به رعایت موارد فوق الذکر قرارگیری فضای باز به صورت حیاط مرکزی و استفاده از گودال باغچه بلامانع می باشد.

4-2-7 به منظور تامین فضای کافی در طبقات همکف و زیرزمین برای فضای موردنیاز پارکینگ و یا عناصری از جمله استخر و سونا در مجموعه های حاصل از تجمیع واحدهای خرد, بخشی از انبارها و همچنین تاسیسات موتورخانه مجموعه می تواند در بخشی از فضای آزاد پلاک و در زیرزمین و در یک قسمت به صورت پیوسته تامین گردد, منوط به اینکه این میزان از حدود 20% کل فضای آزاد قطعه تجاوز نکند و رعایت 20% فضای مورد نیاز برای کاشت درختان ریشه دار هم بشود.

4-2-8 در محدوده مصوب تاریخی شهر اصفهان هرگونه تجمیع پلاک ها بایستی به تایید اداره کل میراث فرهنگی, صنایع دستی و گردشگری استان برسد.

4-2-9 در مجموعه های مسکونی سطح زیربنای فضاهای عمومی (تمام مشاعات) از جمله لابی, دستگاه پله, پارکینگ, سالن ورزش, آسانسور جز تراکم بنا منظور نمی گردد.

1/5 - (1 امتیاز)

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

ارتباط از طریق واتساپ

لطفا شماره تماس خود را وارد نمایید

ساعت تماس

با کارشناسان ما تماس بگیرید

031-35123

keyboard_arrow_up